Onze klanten

 logo caprilli

Bewust zijn in actie, dat is waar Caprilli Coaching, de specialist op gebied van persoonlijke coaching, voor staat. Caprilli Coaching helpt met het vinden van jouw eigen weg op prive vlak maar juist ook voor het zoeken en vinden van werk. Naast de persoonlijke aanpak maakt Caprilli Coaching gebruik van paarden als spiegel van jouw bewuste en onbewuste gevoelens. Met onze aanpak wordt altijd resultaat geboekt!!

logo an

Endlessriver ontwerpt en onderhoudt websites voor (startende) ondernemers, waarbij de visie en imago van de opdrachtgever duidelijk zichtbaar is. Naast gebruikelijke technieken onderscheidt Endlessriver zich door de nadruk te leggen op vormgevingsaspecten van de website. Het ontwerp en ontwikkeling van uw website wordt in nauw en persoonlijk overleg met u opgezet. Wanneer het design van de website geheel naar uw tevredenheid gereed is, zetten wij deze online.

 logo volierebouw

Volierebouw Nederland levert topkwaliteit volieres door heel Nederland. De volieres zijn gemaakt van 1e klas materialen gaan tenminste 50 jaar mee. Wij bouwen uitsluitend op maat en kunnen al uw wensen invullen. Op verzoek komen wij bij u langs om onze mogelijkheden te laten zien en samen met u te bekijken welke oplossing het beste bij u en uw vogels past.

bonfren

BoonFren is de specialist in het bouwen, ontwerpen en onderhouden van websites voor scholen en kleine bedrijven. Wij ontwerpen altijd op maat, naar uw wensen, en samen met u zorgen wij voor een website waarmee u uw bedrijf of instelling op de kaart zet. Ook voor onderhouden zowel technisch als gericht op de inhoud verzorgen wij desgewenst voor u.

logo hus insideoutklein

HUS Inside Out is een jonge maar vooral actieve onderneming die uw hond de beste zorg geeft wanneer u even geen tijd heeft. Wij laten uw hond voor u uit, rekening houdend met de mogelijkheden van de hond, de gezondheid en karaktereigenschappen.

logo

Succes breeds succes! Klanten bepalen succes. Klantonderzoek geeft richting aan leren. Leren is doen. Doen is fun. Fun is succes. Succes creëer je zelf! Eric van de Graaff, gespecialiseerd in de branches Pharma, Health & Beautycare, is uw professionele partner voor alle verkoop en presentatie trainingen.

logo-bruno-en-ko

Bruno & ko. laat honden uit in Den Bosch, Rosmalen en de Bommelerwaard. Wanneer u zelf om de één of andere reden tijd tekort komt om uw hond goed uit te laten, neem ik graag die taak van u over. Zo krijgt uw hond toch de lichaamsbeweging die hij nodig heeft en kan hij spelen met de andere honden die meegaan. Doordat de groep uit maximaal 6 honden bestaat, bent u verzekerd van optimale persoonlijke aandacht.

logo joy2move

Joy2move verhuizingen is een jong en dynamisch verhuisbedrijf gevestigd in Tiel. Door jarenlange ervaringen opgebouwd in de verhuiswereld weten wij als geen ander hoe een verhuizing correct en prettig hoort te verlopen. Niet voor niets heet ons bedrijf Joy2move, of te wel, Enjoy your Removal !

logowaterstof

Met energie en passie ontwerpen wij moderne meubels en accessoires. Geïnspireerd door vorm, kleur en structuur van materialen ontwerpen wij meubels en woon-accessoires. We zoeken daarbij naar contrasten die ons ontwerp een uniek karakter geven. Ook laten we graag de schoonheid van de techniek zien. We zoeken elke keer weer naar constructietechnieken die uitblinken in eenvoud en schoonheid die gezien mogen worden.

okdivers

Duikcentrum OK Divers wil op een professionele manier zinvol invulling geven aan haar (duik)opleidingen, het organiseren van evenementen, bedrijfsfeesten en reizen als ook het leveren van topkwaliteit duikmateriaal. Het doel is om les te geven in een ontspannen sfeer en een plezierige omgeving.

 vercoprint

Vercoprint, specialist in fotografie, DTP en met name pasfotografie. Vercoprint biedt de unieke service door met de mobiele pasfoto studio naar u toe te komen. Naast pastfotos t.b.v. officiele documenten kunt u als vereniging ook terecht bij Vercoprint voor pasfotos t.b.v. ledenpas. Naast de pasfoto service biedt Vercoprint ook een mobiele snelle print service voor de foto's die uw wilt inlijsten.

logo prok

Pro-k is een specialist op het gebied van projectkeukens. Pro-k kan, afhankelijk van de keuze van de opdrachtgever, het project, van 1 tot veel woning(en), leiden, opnames verrichten, de keukens bestellen en leveren, of een combinatie van de drie zijn. Het ligt dus aan de aard van de opdracht welke rol Pro-k vervult.

logo pf

Pillow & Fashion is de specialist voor het ontwerpen en fabriceren van kussens voor uw boot, camper, buitenmeubelen of caravan. Natuurlijk zijn onze kussens ook perfect te gebruiken binnenshuis. Ook voor overige stoffeer wensen voor uw boot, caravan of camper vindt u in Pillow & Fashion de specialist die uw wensen waar maakt.

moody

Moody Consultancy biedt studies en aanbevelingen ter ondersteuning van strategische beslissingen op het gebied van marketing en sales in de chemische en aanverwante industrie, alsmede de begeleiding van de implementatie.

logo fvds

Frank van der Snee is een ontwerper van moderne buitenmeubelen en accessoires. Kenmerkend van zijn collectie is de combinatie van hardhout en RVS. Hiermee creëert Frank van der Snee een eigentijdse en zeer moderne kwaliteits meubelen.

logo-skinz-defklein

SKINZ beauty & wellness staat voor schoonheid en optimale ontspanning. Door een intense beleving van sfeer, geuren, producten en behandelingen kunt u helemaal tot rust komen en ontsnappen aan de hectiek van alledag.

logo checkmate

Checkmate Security Management is het onafhankelijke adviesbureau op gebied van Effective Physical Security Solutions. CPTED (Crime Prevention Through Environmental Design) is een specialisatie binnen de dienstverlening van CheckMate Security Management.

photos4ever 

Photos4ever van Simon Meindertsma is de fotograaf voor al uw persoonlijke gebeurtenissen. De specialisatie van Photos4ever is op gebied van zwangerschappen, kinderen, bruiloften en begrafenissen. Voor elke gebeurtenis een eigen stijl.

cordaed

Cordaed is gespecialiseerd in alles wat met AED's (hartdefibrillatoren) te maken heeft. Welke AED moet ik kopen? Leg ons iedere AED-of hartstilstand-vraag voor. Verder geven wij kostenloos AED-instructietraining, ook aan groepen, scholen, bedrijven etc.