Hoge klanttevredenheidsscore CompanyStart

Bron: CompanyStart en www.Blikopwerk.nl

Met een gemiddelde van 8,6 scoort CompanyStart hoog bij het onafhankelijke tevredenheids onderzoek dat jaarlijks door de stichting Blik op Werk gehouden wordt in opdracht van het UWV.

Jaarlijks wordt door de stichting Blik op Werk, in opdracht van het UWV, de tevredenheid bij cliënten gemeten. Doel hiervan is om de kwaliteit van bedrijven die reintegratietrajecten uitvoeren te vergroten. Alle bedrijven die reintegratietrajecten voor het UWV uitvoeren moeten tenminste een voldoende halen in het tevredenheids onderzoek.

In het onderzoek worden niet alleen UWV cliënten gevraagd hun oordeel te geven maar alle andere cliënten ook. Hierdoor ontstaat een goed beeld van de dienstverlening van het betreffende bedrijf.

Voor CompanyStart is deze hoge score een bewijs dat de juiste weg is ingeslagen. Maatwerk en betrokkenheid gekoppeld aan kennis en kunde zorgen voor deze tevredenheid. Als reactie geeft directeur Paul Tonino aan dat deze score een uitdaging is om elk jaar tenminste te evenaren of beter nog, te overtreffen.