IRO Traject

Bent u werkloos of heeft u een WAO of WIA uitkering, dan kunt u in aanmerking komen voor een Individuele Reïntegratie Overeenkomst (IRO) met het UWV. Deze regeling geldt ook voor het starten van een eigen bedrijf. U kunt dit aangeven bij uw reïntegratiecoach of arbeidsdeskundige. Wanneer u toestemming krijgt van het UWV voor het volgen van een IRO traject krijgt u alle hulp en begeleiding van CompanyStart gedurende de opzet van het businessplan, de daadwerkelijke start en het eerste jaar van de onderneming.

Wanneer u kiest voor een IRO traject bij CompanyStart dan kiest u voor maatwerk, betrokkenheid, vakkennis en creativiteit. logo uwvNiet voor niets wordt de dienstverlening van CompanyStart door klanten gewaardeerd met gemiddeld een 8.6. Dit tevredenheidsonderzoek wordt jaarlijks in opdracht van het UWV gehouden door de stichting Blik Op Werk.

Een keuze voor CompanyStart is ook kiezen voor gemak. Afspraken worden desgewenst bij u thuis gehouden maar u bent natuurlijk ook welkom in Tiel.

Voor meer informatie over IRO trajecten kunt u terecht bij uw reïntegratiecoach of Arbeidsdeskundige van het UWV of kijk op de website van het UWV.

Op onze diensten in het algemeen en voor IRO trajecten in het bijzonder is ons Privacy,- & Klachtenreglement van toepassing.